Wedding Planner

Wedding Planner - I Wish Events & Planning

Nuntile sunt evenimente complexe si destul de greu de coordonat din interior, datorita emotiilor greu de stapanit, motiv pentru care veti deveni subiectivi, iar elanul si calmul de la inceput se vor transforma in stres si temeri.

Noi vom avea grija de toate detaliile, incepand de la conceptul nuntii pana la asortarea florilor cu stilul locatiei sau cel imaginat de dumneavoastra.

Vom stabili impreuna un plan de desfasurare si coordonare al nuntii si un buget alocat. Va vom sprijini in alegerea locatiei, a invitatiilor, a meniului, dar si a rochiei de mireasa sau a costumului de mire.

Vom transforma viziunea nuntii dumneavoastra in realitatea!

In ziua marelui eveniment toate grijile si temerile le lasati in seama noastra. Ne vom ocupa ca totul sa iasa perfect, iar dumneavoastra trebuie doar sa savurati momentul si sa va bucurati de magie.

 

Design Floral

Designul floral va fi deliciul invitatilor si va fascina prin echilibrul de culori si miresme. Va fi pata de culoare, plin de viata, presarat cu magie si parfum.

El este realizat cu pasiune de o echipa tanara, creativa si inovativa.

Fiecare design floral reprezinta o provocare de a crea o compozitie rafinata, iar jocul cromatic si cel vegetal vor exprima intr-un mod artistic stilul personal si va oferi acel aer de unicitate si originalitate.

Designul floral va transmite prin culoare, forma, textura si parfum mesajul si emotiile intr-un mod inedit, iar admiratorii vor simti bucuria descifrarii acestui mesaj plin de emotii si poveste.

Design Floral - I Wish Events & Planning

Inchirieri & Logistica

Inchirieri Logistica - I Wish Events & Planning
Inchirieri Logistica - I Wish Events & Planning
Inchirieri Logistica - I Wish Events & Planning

Organizarea unui eveniment necesita pe langa pasiune, imaginatie, inspiratie, provocare si suport tehnic. Toate aceste elemente creeaza o echipa tanara si puternica orientata spre servicii profesionale de calitate.

Asigurarea logisticii unui eveniment este un element cheie si o baza a unui succes garantat.

Oferim inchirieri logistica:

Mese cocktail – special proiectate pentru evenimente private sau corporate, pentru zone de tip lounge, ballrom-uri, cluburi sau sali de conferinte.

Mese rotunde – cu un aspect elegant, reprezinta cea mai inspirata varianta pentru evenimentele cu stil, fie ele private sau corporate.

Scaune Chivari – un “must – have” in tendintele de anul acesta. Farmecul lor va da un plus de eleganta si rafinament evenimentului dumneavostra. Sunt disponibile in culori precum alb, vintage, auriu si transparent.

Scaune Ghost – o reinterpretare a scaunelor clasice si sofisticate, transformandu-se intru-un model cu iz regal dar si modern in acelasi timp. Se vor incadra perfect atat pentru un eveniment in aer liber sau organizat intr-un ballroom.

Acesorii textile – esarfe pentru scaunele Chiavari se pot aranja in diferite moduri, creand astfel un decor de vis.

Fete de masa rotunde elegante si rafinate disponibile in mai multe culori.

Huse elastice pentru mesele de cocktail.

Pernite pentru scaunele Chiavari.

Servete de masa asortate cu fetele de masa.

 

Decoratiuni:

Sfesnice diferite modele si stiluri

Boluri lumanari

Vaze pentru decoratiuni florale

Litere volumetrice Mrs. & Mr.

Panouri indicatoare

Numere de masa volumetrice

Numere decorative de masa “hand – wrtite”

Tacamuri speciale pentru masa prezidiului

Farfurii suport

Cereri in casatorie

O cerere in casatorie reprezinta unul din cele mai fericite si importante evenimente din viatau unui cuplu.

Pentru a te ridica la inaltimea asteptarilor partenerului, noi iti oferim sprijinul necesar pentru a contrua ideea si a o pune in aplicare, creand astfel un moment memorabil si inedit.

Toate preocuparile tale vor deveni doar ale noastre, vom organiza o cerere in casatorie asa cum ai visat, ceea ce va face ca persoana iubita sa se simta cea mai importanta din viata ta, unica si apreciata.

Suntem aici pentru a crea povesti de neuitat!

Cereri in Casatorie - I Wish Events & Planning

Petrecerea Burlacitelor

Petrecerea Burlacitelor - I Wish Events & Planning

Indiferent in sarcina cui cade sa se ocupe de organizarea petrecerii burlacitelor, noi va stam la dispozitie pentru a transforma totul in cel mai indedit party, cu elemente picante sau romantice.

Ne vom ocupa de fiecare amanunt pentru a crea o petrecere de neuitat cu un concept unic, realizat pentru voi.

Honeymoon

Luna de miere trebuie sa fie cea mai frumoasa vacanta din viata unui cuplu. Romantica sau plina de aventura ea va deveni o experienta unica, iar noi va vom ajuta in organizarea vacantei mult visate si stabilirea destinatiei care sa va reprezinte cel mai mult.

Chiar daca aveti stiluri si conceptii diferite in ceea ce priveste viziunea lunii de miere, noi va vom oferi tot suportul nostru pentru a imbina cele doua stiluri, oferindu-va o vacanta de vis.

Honeymoon - I Wish Events & Planning

Trash the Dress

Trash the Dress - I Wish Events & Planning

Trash the dress este un concept modern si glamour in acelasi timp. Este o sesiune suplimentara nuntii, in care veti fi mult mai detasati, fara sa va pese daca rochia sau costumul s-a sifonat sau coafura nu rezista. Nu trebuie sa fie o sesiune extrema in care efectiv sa iti distrugi rochia de mireasa ci poate fi vorba doar de imagini epice.

Va fi un contrast intre eleganta si o locatie iesita din tipare, intre puritate si salbaticie. Vom crea atmosfera perfecta pentru a va relaxa si deconecta.